Uutinen 27.6.2016

Sääsovelluksemme uudistui

Ilmatieteen laitoksen Sää -sovelluksessa on nyt mukana myös pieni, alueellinen tutkakuva. Myös ulkoasu ja käyttötapa ovat uudistuneet.

Ilmatieteen laitoksen Sää -sovelluksen ulkoasu ja käyttötapa ovat uudistuneet. Valikko ja paikkakuntien haku on muutettu ja sääennustetta voi nyt liuttaa vaakarivillä esimerkiksi valitsemalla koontiriviltä haluamansa päivän. Myös tablettiversion käytettävyyttä on parannettu.

Uutta sisältöä sovelluksessa ovat mm.

  • Sadetutkakuva

  • 10 vuorokauden sääennusteesta 2 ensimmäistä vuorokautta tunneittain

  • Tuntuu kuin -tiedot sekä sateen määrä ja todennäköisyys kaikissa ennusteajoissa

  • Säähavaintoja myös ulkomailta

  • Havaintoasemilta lämpötila- ja sadehavainnot myös kuvaajana

Sää-sovelluksessa on saatavissa kymmenen vuorokauden sääennuste yli 17 000 paikkaan Suomessa sekä tuhansiin ulkomaan kohteisiin. Jos puhelimen paikannustoiminto on päällä, sovellus näyttää automaattisesti käyttäjän sijainnin sääennusteen. Sovelluksen käyttökieleksi voi valita suomen, ruotsin tai englannin, eikä siinä ole mainoksia.

Sovellus on ensivaiheessa saatavissa iOS- ja Android-laitteiden käyttäjille. Windows-versio sekä selainversio päivitetään myöhemmin.

Lataa Ilmatieteen laitoksen Sää -sovellus

Android-laitteille Google Playsta

iOS-laitteilla AppStoresta

Kiitos palautteestasi!

  • Palautteen perusteella Android-versiosta puuttunut vaakakäytön tuki on nyt lisätty tällä hetkellä sovelluskaupassa olevaan versioon (2.0.1). Kannattaa siis päivittää sovellus aina uusimpaan versioon.

Voit antaa meille palautetta suoraan sovelluksesta, Facebookissa tai verkkosivujen palaute-lomakkeella. Luemme tarkasti kaikki saamamme viestit, mutta emme valitettavasti pysty vastaamaan kaikkiin henkilökohtaisesti.