Uutinen 17.6.2014

Paikallissää uudistuu

Paikallissää-sivultamme entistä tarkemmat ja pidemmät ennusteet.

Verkkopalvelumme suosituin sivu eli Paikallissää täydentyy uusilla, käyttäjien toivomilla lisätiedoilla.

Palveluun lisätään lähituntien sääennuste tunneittain ja pidempi 10 vuorokauden mittainen sääennuste, joka sisältää myös tietoa ennusteen toteutumisen todennäköisyydestä.

Uudistukset lyhyesti:

  • Lähituntien ennuste nähtävissä tunneittain omalta välilehdeltä. 

  • Nykyinen lähipäivien ennuste eli noin viiden vuorokauden sääennuste on säilytetty ennallaan, mutta täydennettynä uusilla ominaisuuksilla. 

  • Lähituntien ja lähipäivien ennusteissa mukana tuntuu kuin -lämpötila sekä sateen todennäköisyys ja määrä. Tuntuu kuin -hahmo on oranssi kun sää tuntuu vähintään 2 astetta lämpimämmältä kuin ennustettu lämpötila. 

  • Lämpötila- ja sade-ennuste 10 vuorokaudelle on nähtävissä omalla välilehdellä. Mukana on säämallin todennäköisyysennuste. 

  • 10 vuorokauden ennusteessa on mukana myös Ilmatieteen laitoksen meteorologin tekemä lämpötilaennuste ja säämerkit.

Esimerkkikuva lähipäivien ennusteesta. Sää tuntuu kuin -hahmo on sininen kun sää tuntuu ennustettua lämpötilaa huomattavasti kylmemmältä.

Lue lisää:Miten ennuste muodostetaan?

Kuinka onnistuimme?Voit antaa palautetta Facebook-sivullamme facebook.com/fmibeta taiverkkosivujemme palautelomakkeella

Uuden Paikallissään toiminnassa on ilmennyt hetkellisesti teknisiä ongelmia. On mahdollista, että sivuilla näytetään välillä edelleen Paikallissään vanhaa, suppeampaa versiota. Väliaikatietoa päivitetään Facebook-sivullamme facebook.com/fmibeta