Rakentajan sääpalvelut

Rakennussääennusteet käyttöön ja tiedät sataako tunnin sisällä.

Betonivalu, maalaaminen, nosturin käyttö ja monet muut ulkotyöt ovat sään armoilla. Pidä villat kuivina, säästä kaverit pakkasenpuremilta. Oikeilla töiden ajoituksilla säästät sekä työvoima- että materiaalikustannuksissa. Rakennussäpalvelu on saatavilla internetissä, faksilla sekä puhelimella. 

Internet-palvelu

Tilaa oma 5 vuorokauden rakennussääennuste. Kuvamuotoinen 1+4 vuorokauden sääennuste päivittyy tunnin välein ja on tilattavissa mille tahansa paikkakunnalle. Palvelun välityskanava on internet, joten tuoreimmat säätiedot ovat aina ulottuvillasi. Lisäksi palvelupakettiin on liitettävissä esimerkiksi reaaliaikaista sadetutkakuvaa tai ennusteita sateen olomuodosta.

Esimerkki palvelusta:

 

Puhelinnauhoitteena 5 vrk:n ennuste numerosta 0600 1 6210

Rakentamisessa ja remontoinnissa tehdään paljon työtä paljaan taivaan alla, sääolojen armoilla, joten tulevan sään tietäminen säästää paitsi aikaa ja vaivaa, myös puhdasta rahaa. Puhelu Ilmatieteen laitoksen Rakennussääpalveluun voi säästää kymmeniä tuhansia euroja.

Ennuste uusitaan päivittäin klo 7.00 ja 14.00 mennessä. Puhelimesta kuultavien ohjeiden mukaisesti voi kuunnella myös seuraavien maakuntien säätiedotteet: Uusimaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Häme, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu.

Palvelun hinta on 0,94 €/min.

Lisätietoa palveluista

Sari Hartonen
029 539 3444
sari.hartonen@fmi.fi