Säätiedotus 25.11.2017 klo 6

Tiedotukseen sisältyy varoituksia

Sadealue maan itäosassa sekä Kainuussa liikkuu päivän aikana koilliseen Venäjälle. Sateet tulevat niin vetenä kuin idässä lumenakin.

Odotettavissa huomisaamuun asti:

Maan länsiosassa:

Enimmäkseen pilvistä ja poutaa. Alueen itäosassa sataa aluksi paikoin vettä. Päivästä alkaen pilvipeite rakoilee ja paikoin on selkeääkin. Lämpötila on 0...+5 astetta, yöllä +2...-3 astetta. Heikkoa tai kohtalaista etelätuulta.

Maan itäosassa:

Pilvistä ja lumisadetta, lännessä myös aluksi vesisadetta. Iltapäivällä lännestä alkaen enimmäkseen poutaa ja etelässä pilvipeite rakoilee. Lämpötila on -1...+2 astetta, etelärannikolla päivällä muutama aste lauhempaa. Heikkoa tai kohtalaista etelätuulta.

Maan pohjoisosassa:

Pilvistä ja lähinnä Kainuussa ja Pohjois-Lapissa paikoin lumisadetta. Illasta alkaen enimmäkseen poutaa. Lämpötila on enimmäkseen +1...-2 astetta, yöstä alkaen 0...-7 astetta, kylmintä Pohjois-Lapissa. Heikkoa tai kohtalaista etelän ja idän välistä tuulta.

Säätiedotus merenkulkijoille 25.11.2017 klo 6

Norjanmerellä on laaja matalapaineen alue. Heikko matalapaineen osakeskus Suomenlahden yllä täyttyy ja liikkuu koilliseen.

Odotettavissa huomisaamuun asti:

Suomenlahden itäosa:

Heikkenevää lännenpuolelle kääntyvää tuulta, keskipäivästä alkaen 5-9 m/s. Illalla etelänpuoleista tuulta. Paikoin vesisadetta, iltapäivästä alkaen enimmäkseen hyvä näkyvyys.

Suomenlahden länsiosa, Pohjois-Itämeri, Ahvenanmeri ja Saaristomeri:

Lännen ja lounaan välistä tuulta 6-10 m/s. Yöllä etelän ja kaakon välistä tuulta 4-8 m/s. Sadekuuroja, enimmäkseen hyvä näkyvyys.

Pohjanlahti:

Etelän- ja lounaan välistä tuulta 9-13 m/s. Enimmäkseen hyvä näkyvyys.

Saimaa:

Etelänpuoleista tuulta 5-9 m/s, päivästä alkaen 3-7 m/s. Lumi- tai vesisadetta, jossa huono näkyvyys, päivästä alkaen utua.

Meteorologi 24 h

Palvelevalta meteorologilta tuoreimmat ennusteet Suomeen ja ulkomaille
Soita 0600 1 0600
(hinta 3,85 €/min + pvm)

Mennyt sää

Ilmastotilastot numerosta 0600 10601 arkisin kello 9 -15. Hinta 4,01 €/min+pvm. Tarjoamme myös ilmastokonsultointia!

Sää maailmalla

Maailman ilmatieteen järjestö WMO:n palvelusta näet sääennusteen ja -havainnot lukuisiin paikkohin ympäri maailmaa.

World Weather Information Service

Twitter