Auta meitä parantamaan verkkopalveluamme

18.10.2019 9:31

Käyttäjien tyytyväisyyttä verkkopalveluumme selvitetään kyselyllä, joka avautui verkkosivuilla tiistaina 1. lokakuuta.

Kyselyn kautta voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia palvelujemme kehittämiseen!
 
Kyselyikkuna aukeaa automaattisesti verkkosivuston alalaitaan, ja saat sen auki painamalla "Kyllä kiitos". Pöytäkone- ja tablettikäyttäjille kysely on avoin lokakuun ajan. Mobiililaitteiden käyttäjien palautetta kerätään vastaavalla kyselyllä marraskuun ajan.
 
Mikäli et halua vastata kyselyyn, voit sulkea kyselyikkunan painamalla "Ei kiitos". 
 
Pääsääntöisesti kysely näkyy sivuston käyttäjälle vain kerran / käytetty selain. Kysely voi kuitenkin tulla uudelleen näkyviin, jos selaimen evästeet poistetaan jokaisella käyttökerralla tai jos käytät verkkosivujen katseluun useampaa eri päätelaitetta tai selainta.
 
Webstatus-kysely toteutetaan yhteistyössä Userneeds-yrityksen kanssa. Mikäli haluat osallistua Ilmatieteen laitoksen sateenvarjojen arvontaan, ilmoita sähköpostiosoitteesi. Kyselyn yhteydessä voit myös erikseen liittyä Userneedsin Online-paneelin. Tällöin pääset osallistumaan muihin kyselytutkimuksiin.
 
Lähes vastaava kysely on toteutettu verkkosivuillamme viimeksi noin 2 vuotta sitten. Kyselystä saadulla palautteella ja kehitysideoilla on suuri merkitys www-sivujen kehittämiseen. Toivomme siis mahdollisimman monien vastaavan kyselyyn!
 
Kyselyyn vastaamiseen vaadittava selain:
 
IE 8+
Firefox 10+
Safari (Mac) 5.1+
Chrome 26+
 

Ongelmia kyselyn täyttämisessä? Tutustu ohjeisiin

Userneeds tietosuojaseloste