Uutinen 9.5.2014

STOP – kesäliikenne ja turvallisuus

Vastaa kesäliikenteeseen liittyviin kysymyksiin kerran viikossa. Kysymyksiin palataan SuomiAreenan keskustelussa.
Kuva: Eija Vallinheimo

Kesällä auringon paistaessa liikenne näyttää soljuvan sujuvasti, mutta kuitenkin suurin osa tie- ja vesiliikenteen onnettomuuksista tapahtuu juuri kesäaikaan. Mitä arjen turvallisuudessa tulisi ottaa huomioon ja mitä niksejä viranomaisilla on antaa? Mikä sinut pysäyttää kesäliikenteessä tai mikä tekee kesäarjesta turvallisen?

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero, Trafin pääjohtaja Kari Wihlman ja Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas keskustelevat kesäliikenteen ja kesän turvallisuudesta SuomiAreenan tilaisuudessa Porissa 15.7.2014.Myös sinulla on mahdollisuus osallistua ja tuoda omia ajatuksiasi mukaan kesän keskusteluun!

Osallistu somessa!

Toisiko veneajokortti turvaa sunnuntaiveneilijälle? Ja mitä ikäihmisen tai nuoren kuskin kannattaa tehdä, jotta ajo sujuisi sulavasti? Kesämyrskyllä vene rantaan ja auto kotiin – millaisella säällä kannattaa katsella kesää ikkunan takaa? Nollatoleranssi vai ei? Mikä kesäliikenteessä pelottaa eniten?

Vastaa kevään ja alkukesän aikana somessa kysymyksiin, joita käytetään ja näytetään myös johtajien PoriAreenan keskustelussa. Ensimmäisenä pohditaan, tuoko kevätmieli riskejä myös liikenteeseen. Uusia kysymyksiä julkaistaan viikoittain osoitteessa trafi.screen.io/stop.

Voit myös twiittata tai postata suoraan mielipiteesi tai kysymyksesi kesäliikenteestä Poliisin, Trafin ja Ilmatieteen laitoksen some-kanaviin hashtagilla #stopPori ja #suomiareena.

STOP – Seuraa, twittaa, osallistu, piipahda! Poliisi, Trafi ja Ilmatieteen laitos Porin SuomiAreenalla 15.7.2014, klo 10.30-11.45.

Ilmatieteen laitos: www.twitter.com/meteorologitPoliisi: www.facebook.com/SuomenpoliisiTrafi: twitter.com/Trafi_Finland, www.facebook.com/Trafi.Finland

Lisätietoja:

viestinnän asiantuntija Eija Vallinheimo, puh. 050 530 3871eija.vallinheimo@fmi.fi