Ajankohtaista: 2017

Uudet reaktionapit verkkosivuille – anna palautetta uutisista ja artikkeleista

16.10.2017 12:18

Verkkosivuillemme on lisätty lukijoiden palautetta luotaavat reaktionapit. Nappia painamalla voit ilmaista helposti ja nimettömänä mielipiteesi artikkelin sisällöstä.

Reaktionapit on liitetty verkkosivujen ajankohtaisiin uutisiin, tiedeuutisiin ja Teematieto-osion artikkeleihin. Reaktionapit löytyvät artikkelien lopusta. Tavoitteenamme on saada lisätietoa siitä, millaiset uutiset verkkopalvelun käyttäjät kokevat hyödyllisiksi, ymmärrettäviksi tai tärkeiksi.

Välitämme säännöllisesti monipuolista ja ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Uudet napit ovat käyttäjäystävällinen ja nopea tapa antaa palautetta verkkosivujen sisällöistä. Reaktionappien avulla haluamme madaltaa kynnystä antaa palautetta ja tarjoamme tavan jakaa sisältöjä helposti eteenpäin myös käyttäjien omissa sosiaalisen median kanavissa. Oman reaktion jälkeen artikkelin voi jakaa halutessaan Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä tai mobiililaitetta käytettäessä myös WhatsAppissa.

Nappien avulla toivomme siis saavamme suoraa palautetta julkaisemistamme artikkeleista. Tallennettua dataa käytetään sellaisenaan vain meille tarjotun palvelun, analyysien ja raporttien tekemiseen. Nappien avulla saatua dataa ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Palautetta verkkopalvelumme kehittämiseksi voi reaktionappien lisäksi välittää myös:
Verkkosivujen palautelomakkeella
Facebookissa FMI Beta-sivulla