Tiedotearkisto: 2018

Ilmatieteen laitos tarjoaa toimittajille koulutusta

2.5.2018 12:56

Ilmatieteen laitos järjestää 27. ja 28. syyskuuta ilmastonmuutoskoulutuksen toimittajille. Tänä vuonna koulutuksessa valmistaudutaan lokakuun alussa julkaistavaan IPCC:n 1,5-astetta raporttiin. Kurssi järjestetään nyt 13. kertaa.

Kuva: Antonin Halas

Kuva: Antonin Halas

Kaksipäiväisen kurssin aikana asiantuntijat kertovat ilmastonmuutoksen syistä, seurauksista ja muutoksen aiheuttamien riskien hallinnasta. Ensimmäisenä päivänä tarjotaan tietoa hiilinieluista, mustasta hiilestä ja arktisesta alueesta.

Toisen kurssipäivän aikana ilmastonmuutokseen pureudutaan syvemmälle IPCC:n toimintaan ja kerrotaan pian kurssin jälkeen ilmestyvän 1,5 astetta -raportin merkityksestä. Päivän päätteeksi perehdytään ilmastopolitiikkaan, talouteen ja ilmastopakolaisuuteen. Kurssilla luennoi alan parhaita asiantuntijoita sekä Ilmatieteen laitoksesta että muualta.

Kurssilla vielä tilaa – ilmoittaudu mukaan!

Koulutus järjestetään Ilmatieteen laitoksella Kumpulassa Helsingissä 27. – 28.9. Koulutuksen hinta on 100 euroa/päivä. Hintaan sisältyy luentomateriaali sekä lounas ja kahvit kurssipäivien aikana. Kurssille voi ilmoittautua täällä: https://www.lyyti.fi/reg/ilmastonmuutos18  

Kurssille otetaan enintään 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:

viestintäasiantuntija Eija Vallinheimo, puh. 050 530 3871, viestinta@fmi.fi

Lue lisää tilaisuudesta: www.ilmatieteenlaitos.fi/koulutus-toimittajille