Avoimet työpaikat

Näet avoimet työpaikkamme alla sekä valtiolle.fi-sivustolla. Avoimet työpaikkailmoitukset listautuvat sivulle automaattisesti. Jos lista on tyhjä, organisaatiossamme ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja.

HRD-asiantuntija (määräaikainen sijaisuus)

Haemme HR-palvelut ryhmämme tueksi HRD-asiantuntijaa mahdollisimman pian alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2018 asti.

HRD-asiantuntijana suunnittelet, toteutat ja koordinoit erilaisia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia. Tehtävässäsi osallistut myös rekrytointeihin sekä kehität ja ylläpidät työnantajamielikuvaa. Lisäksi työhösi sisältyy muita hallinnollisia HR-tehtäviä. Positiivinen asenne, aloitteellisuus, ratkaisukeskeisyys sekä kyky työskennellä määrätietoisesti nopeatempoisessa ympäristössä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tehtävä soveltuu hyvin esim. työuransa alkuvaiheessa olevalle HRD-osaajalle. Räätälöimme lopullisen tehtävänkuvasi osaamisesi mukaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi rennossa HR-ryhmässämme, sekä mutkattoman ja iloisen työyhteisömme tuen.

Hae paikkaa

Researcher/Ocean modeller

Finnish Meteorological Institute (FMI) is seeking a researcher for a fixed time contract at FMI’s Marine Research Unit. The successful candidate will work in the Operational Oceanography group with main duties in the CMEMS BAL MFC service. The main task is developing coupled wave-ice-ocean model for the Baltic Sea based on WAM and NEMO-LIM3 models.

Hae paikkaa

Jätä kesätyöhakemus

Jos haluat meille kesätöihin, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja opintokirjan otteen/ tutkintotodistuksen kanssa osoitteeseen kesatyot(at)fmi.fi Merkitse sähköpostin otsikkoon "Kesätyöhakemus + mihin toimipisteeseen/ yksikköön" toivot pääseväsi, esim. "Kesätyöpaikkahakemus/Helsinki/Ilmastokeskus".

Kerro hakemuksessa toiveistasi sekä osaamisestasi. Minkälainen työ innostaa Sinua? Miksi Sinä olisit hyvä hakija kuvaamaasi tehtävään? Otamme yhteyttä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Jos yhteydenottoa ei kuulu, sopivaa paikkaa ei ollut tarjolla tai paikka on jo täytetty.

Tutustu toimintoihimme sivuiltamme http://ilmatieteenlaitos.fi/tutkimustoiminta ja http://ilmatieteenlaitos.fi/saa-ja-turvallisuus

Rekisterin tietosuojaseloste

Jätä avoin hakemus

Vakituiset tehtävät ja pidemmät määräaikaisuudet julkaisemme valtiolle.fi-järjestelmän kautta. Halutessasi voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen avoinhakemus(at)fmi.fi. Hyödynnämme avoimia hakemuksia joskus lyhyiden määräaikaisuuksien täyttämisessä.

Otamme yhteyttä kolmen viikon kuluessa avoimen hakemuksen jättämisestä. Jos yhteydenottoa ei kuulu, sopivaa paikkaa ei ole tarjolla. Hakemuksia säilytetään
3 kk saapumispäivästä lukien.


Rekisterin tietosuojaseloste

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa www.valtiolle.fi