Näin saavut Dynamicumiin

Toimitalomme Dynamicum sijaitsee Helsingissä Kumpulanmäellä, Kumpulan kampuksen kupeessa. Kumpulanmäki sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn, pohjoisessa Lahden moottoritiehen liittyvän Kustaa Vaasan tien varrella. Käyntiosoite: Erik Palménin aukio 1 00560 Helsinki

Kumpulanmäelle pääsee linja-autoilla 55 ja seutulinjalla 506 (Tiedelinja, kulkee arkisin). Pysäkin nimi on A.I. Virtasen aukio.

Seuraavaksi lähimmät linja-autopysäkit ovat Kumpulan kampuksen ja Arabian kauppakeskuksen pysäkit Hämeentiellä ja Kustaa Vaasan tiellä. Kustaa Vaasan tiellä olevan Kumpulan kampuksen pysäkin kautta kulkevat mm. 56, 68, 70T, 73, 75 ja 77 sekä seutuliikenteen linjat 730-742. Arabian kauppakeskuksen pysäkkiä käyttävät esimerkiksi linjat 52, 71 ja 74.

Lisäksi Kumpulaan pääsee raitiovaunuilla numero 6 ja 8. Ilmatieteen laitosta lähin pysäkki on 'Kyläsaarenkatu'.

Lisätietoa aikatauluista Dynamicumiin reittiopas.fi

Myös Lahdentietä liikennöivät kaukoliikenteen linja-autot pysähtyvät Kumpulan kampuksen pysäkillä.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dynamicumiin kestää noin 45 minuuttia.

Ota lentokenttäbussi 615 tai 620 pysäkille 'Pyöräilystadion'. Kävele pysäkiltä 1,4 km itään päin kohti yliopiston tutkaa (valkoinen pallo kampusalueen yläpuolella). Bussimatka kestää 25 minuuttia ja kävely 20 minuuttia.

Jos kävely ei ole vaihtoehto, jatka Pyöräilystadionin pysäkiltä bussilla kohti pysäkkiä 'Sörnäinen M'. Vaihda raitiovaunuun 6 tai 8 tai busseihin 68, 70, 75, 77, 730 tai 741 koilliseen (pysäkki sijaitsee Lidlin edessä).

Tutustu Dynamicumiin

Tutustu mm. meteorologien sääpäivystykseen ja Kumpulan säähavaintoasemaan Virtual Finland -palvelun avulla.

Voit siirtyä eri kuviin sivun alalaidassa olevan 360 º Images -linkin kautta.