Näin saavut Dynamicumiin

Käyntiosoitteemme on Erik Palménin aukio 1, 00560 Helsinki.

Toimitalomme Dynamicum sijaitsee Helsingissä Kumpulanmäellä, Kumpulan kampuksen kupeessa. Kumpulanmäki sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn, pohjoisessa Lahden moottoritiehen liittyvän Kustaa Vaasan tien varrella.

Kumpulanmäelle pääsee linja-autoilla 55 ja 506 (Tiedelinja, kulkee arkisin). Pysäkin nimi on A.I. Virtasen aukio. Seuraavaksi lähimmät linja-autopysäkit ovat Kumpulan kampuksen pysäkit Hämeentiellä ja Kustaa Vaasan tiellä.

Lisäksi Kumpulaan pääsee raitiovaunuilla rautatieasemalta numeroilla 6 js 6T ja Jätkäsaaren, Töölön ja Sörnäisten kautta rautatievaunulla 8. Ilmatieteen laitosta lähin pysäkki Hämeentiellä on nimeltään 'Kumpulan kampus'.

Lisätietoa aikatauluista Dynamicumiin reittiopas.fi

Myös Lahdentietä liikennöivät kaukoliikenteen linja-autot pysähtyvät Kumpulan kampuksen pysäkillä.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dynamicumiin kestää noin 45 minuuttia.

Ota lentokenttäbussi 615 tai 620 pysäkille 'Pyöräilystadion'. Kävele pysäkiltä 1,4 km itään päin kohti yliopiston tutkaa (valkoinen pallo kampusalueen yläpuolella). Bussimatka kestää 25 minuuttia ja kävely 20 minuuttia.

Jos kävely ei ole vaihtoehto, jatka Pyöräilystadionin pysäkiltä bussilla kohti pysäkkiä 'Sörnäinen M'. Vaihda raitiovaunuun 6 tai 8 tai busseihin 68, 70, 75, 77, 730 tai 741 koilliseen (pysäkki sijaitsee Lidlin edessä).

Mikäli haluat päästä lentoasemalta keskustaan, valitse joko P-juna tai I-juna, joiden molempien päätepysäkki on Helsingin rautatieasema. Junat pysähtyvät myös Pasilassa, mistä on 2 kilometriä kävelymatkaa Dynamicumiin. Pasilasta Dynamicumiin pääsee myös bussilla 506.

Tutustu Dynamicumiin

Tutustu mm. meteorologien sääpäivystykseen ja Kumpulan säähavaintoasemaan Virtual Finland -palvelun avulla.

Voit siirtyä eri kuviin sivun alalaidassa olevan 360 º Images -linkin kautta.