Ajankohtaista: 2017

Auta meitä kehittämään verkkopalveluamme

2.3.2017 10:35

Käyttäjien tyytyväisyyttä tiedustellaan parhaillaan Webstatus-kyselyllä. Kyselyn kautta voit myös antaa palautetta ja kehitysehdotuksia.

Kysely avautuu torstaina 2.3. ja on käynnissä sivustollamme maaliskuun ajan. Kysely aukeaa automaattisesti verkkosivuston päälle ns. pop-up -ikkunana. Mikäli et halua vastata kyselyyn, voit sulkea ikkunan kyselyn ikkunan oikeasta ylälaidasta.

Pääsääntöisesti kysely näkyy sivuston käyttäjälle vain kerran per selain. Se voi kuitenkin tulla uudelleen näkyviin, jos selaimen evästeet poistetaan kyselyaikana.

Kysely toteutetaan yhteistyössä Userneeds-yrityksen kanssa. Mikäli haluat osallistua myös lahjakorttien arvontaan, ilmoita sähköpostiosoitteesi. Tällöin saat Userneedsiltä lisäksi kutsun liittyä online-paneelin. Kutsuun ei ole pakko vastata - tällöin et myöskään liity paneeliin, mutta olet edelleen mukana lahjakorttien arvonnassa.

Aikaisempiin vastaaviin kyselyihin on saatu käyttäjiltä yli 100 000 vastausta. Kyselystä saadulla palautteella ja kehitysideoilla on ollut suuri merkitys www-sivujen kehittämiseen.

Lisätietoa:
verkkopäätoimittaja Tuija Vuorinen tuija.vuorinen@fmi.fi
http://userneeds.fi/webstatus/tuki