Säätiedotus 2.10.2014 klo 12

Tiedotukseen sisältyy varoituksia.

Vähäinen sadealue liikkuu Suomen yli itään.

Odotettavissa huomiseen iltapäivään asti:

Maan länsiosassa:

Puolipilvistä tai pilvistä paikoin vähän sadetta, yöllä mahdollisesti sumua. Päivän ylin lämpötila tänään ja huomenna 8...13, yön alin 3...9 astetta, Pohjanmaalla paikoin lähellä nollaa. Heikkoa tai kohtalaista etelän ja lännen välistä tuulta.

Maan itäosassa:

Lännestä alkaen lisääntyvää pilvisyyttä ja illalla paikoin vähän sadetta. Yöstä alkaen enimmäkseen poutaa, mutta paikoin sumua. Huomenna vähitellen selkeämpää. Päivän ylin lämpötila tänään ja huomenna 8...12, yön alin -1...+7 astetta. Heikkoa tai kohtalaista lännenpuoleista tuulta.

Maan pohjoisosassa:

Pilvistä ja paikoin vesisadetta. Illalla lännestä alkaen poutaa ja osaksi selkenevää. Yöllä paikon sumua. Päivän ylin lämpötila tänään ja huomenna 5...10, yön alin +2...-5 astetta. Heikkoa tai kohtalaista lännenpuoleista tuulta.

Säätiedotus merenkulkijoille 2.10.2014 klo 12.45

Huomautus veneilijöille:

Perämeri:

Lounaistuulta, aluksi 11 m/s.

Korkeapaine vahvistuu Suomeen lounaasta.

Odotettavissa huomiseen keskipäivään asti:

Suomenlahti:

Lounaistuulta 5-9 m/s. Yöllä heikkenevää lännenpuoleista tuulta, aamusta alkaen suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 2-6 m/s. Huomenna utua, muuten enimmäkseen hyvä näkyvyys.

Pohjois-Itämeri, Ahvenanmeri ja Saaristomeri:

Etelän ja lounaan välistä tuulta 5-9 m/s. Lännestä alkaen vähitellen heikkenevää, yöllä suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 1-5 m/s. Huomenna etelätuulta, aamupäivästä alkaen 3-7 m/s. Yöstä alkaen utua tai sumua.

Selkämeri ja Merenkurkku:

Heikkenevää lännen puolelle kääntyvää tuulta, myöhemmin iltapäivällä 3-7 m/s, illasta alkaen suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 1-5 m/s. Huomenna vähän voimistuvaa etelän ja kaakon välistä tuulta, päivällä 4-8 m/s. Aluksi paikoin heikkoa sadetta, yöstä tai aamusta alkaen utua tai sumua.

Perämeri:

Lounaistuulta, joka kääntyy länteen ja heikkenee, vielä aluksi 7-11 m/s, illalla 4-8 m/s. Aamuyöllä tilapäisesti suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 1-5 m/s. Huomenna päivällä vähän voimistuvaa etelätuulta. Lännestä alkaen hyvä näkyvyys, mutta aamusta alkaen utua ja paikoin sumua.

Saimaa:

Lounaistuulta 4-8 m/s, yöllä tuuli kääntyy luoteeseen ja heikkenee. Aamusta alkaen 2-5 m/s. Illalla paikoin heikkoa sadetta, yöstä alkaen utua ja paikoin sumua.

Meteorologi 24 h

Palvelevalta meteorologilta tuoreimmat säätiedot Suomeen ja ulkomaille
Soita 0600 1 0600
(hinta 4,01 €/min + pvm)

FMI-TV

Twitter