Säätiedotus 21.2.2017 klo 6

Tiedotukseen sisältyy varoituksia.

Koko maassa on päivällä poutaa. Keskiviikon vastainen yö on kylmä.

Odotettavissa huomisaamuun asti:

Maan etelä- ja keskiosassa:

Poutaa ja lännestä vähitellen osaksi selkeää, alueen itäosassa vaihtelevaa pilvisyyttä. Päivän ylin lämpötila on -1...-6 ja yön alin -8...-16, keskiosassa paikoin noin -20 astetta. Enimmäkseen heikkoa tuulta.

Maan pohjoisosassa:

Osaksi selkää tai puolipilvistä ja poutaa, aluksi Kainuussa sekä Itä-Lapissa pilvisempää ja paikoin vähäistä lumisadetta. Päivälämpötila on pääosin -8...-16 astetta. Yön alin -15...-30 astetta, kylmintä Keski-Lapissa. Enimmäkseen heikkoa pohjoisen ja lännen välistä tuulta, tuntureilla tuuli on navakkaa.

Säätiedotus merenkulkijoille 21.2.2017 klo 6

Matalapaineen osakeskus, joka on Laatokan eteläpuolella, liikkuu itään. Heikko korkeapaine muodostuu päivällä Keski-Ruotsin ylle.

Odotettavissa huomisaamuun asti:

Suomenlahti:

Pohjoisen ja koillisen välistä tuulta 6-10 m/s. Myöhemmin illalla tuuli heikkenee, yöllä suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 2-5 m/s. Hyvä näkyvyys.

Pohjois-Itämeri, Ahvenanmeri, Saaristomeri ja Selkämeri:

Pohjoisen ja koillisen välistä tuulta 6-10 m/s. Illalla tuuli heikkenee, keskiyöllä tilapäisesti suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 1-4 m/s. Aamuyöllä etelän ja lounaan välille kääntyvää ja voimistuvaa tuulta. Hyvä näkyvyys.

Merenkurkku ja Perämeri:

Pohjoisen ja luoteen välistä tuulta 7-11 m/s. Iltapäivällä tuuli heikkenee sekä kääntyy lännen puolelle, illasta alkaen lounaistuulta 4-7 m/s. Enimmäkseen hyvä näkyvyys.

Saimaa:

Pohjoisen ja luoteen välistä tuulta 2-5, iltapäivästä alkaen 4-8 m/s. Aluksi vähäistä lumisadetta sekä paikoin utua, muuten hyvä näkyvyys.

Meteorologi 24 h

Palvelevalta meteorologilta tuoreimmat ennusteet Suomeen ja ulkomaille
Soita 0600 1 0600
(hinta 4,01 €/min + pvm)

Mennyt sää

Ilmastotilastot numerosta 0600 10601 arkisin kello 9 -15. Hinta 4,01 €/min+pvm. Tarjoamme myös ilmastokonsultointia!

Sää maailmalla

Maailman ilmatieteen järjestö WMO:n palvelusta näet sääennusteen ja -havainnot lukuisiin paikkohin ympäri maailmaa.

World Weather Information Service

Twitter