Varoitukset lähivuorokaudelle (24 h)

Päivitetty 25.11.2015 klo 23:16

Varoitukset merialueilla

Kovan tuulen varoitus: Suomenlahti, Pohjois-Itämeri ja Saaristomeri: Etelän ja lounaan välistä tuulta aluksi 14 m/s.

Aallokkovaroitus: Pohjois-Itämeren itäosassa esiintyy aluksi kovaa aallokkoa, jossa merkitsevä aallonkorkeus ylittää 4 metriä.

Varoitukset maa-alueilla

Ei varoituksia.

Liikennesää pääteillä

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäossa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jalankulkusää

Jalankulkukeli on tavanomainen koko maassa.

Ennakkovaroitukset lähipäiville (2–5 vrk)

Päivitetty 25.11.2015 klo 23:17

Ennakkovaroitukset merialueilla

Perämerellä lounaismyrskyn todennäköisyys on 30 % torstain ja perjantain välisenä yönä ja perjantaina aamulla.

Torstain ja perjantain välisenä yönä ja perjantaina aamulla kovan aallokon todennäköisyys on 30 % Perämerellä. Merkitsevä aallonkorkeus voi ylittää 4 metriä. Lauantaina aamulla ja päivällä kovan aallokon todennäköisyys on 20 % Pohjois-Itämerellä. Merkitsevä aallonkorkeus voi ylittää 4 metriä. Torstain ja perjantain välisestä yöstä perjantaipäivään merivesi on 20 % todennäköisyydellä korkealla Merenkurkussa ja Perämerellä. Lauantaiaamusta lauantai-iltaan merivesi on 20 % todennäköisyydellä korkealla Merenkurkussa ja Perämerellä.

Ennakkovaroitukset maa-alueilla

Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa voimakkaan etelän ja lounaan välinen tuulen todennäköisyys on 20 % torstain ja perjantain välisestä yöstä perjantaipäivään. Tuulen nopeus voi olla puuskissa 20 m/s.

Liikennesää pääteillä

Ei varoituksia.