Matkailu ja tapahtumat

Kesätapahtumien järjestelyissä otetaan huomioon asiakkaiden turvallisuus ja viihtyvyys. Ilmatieteen laitoksen tapahtumasääpaketti auttaa huomioimaan etukäteen mahdolliset vaaralliset säät ja varautumaan niihin. Kesällä ukkosia mm. raesateineen, syöksyvirtauksineen ja rankkasateineen on useina päivinä kuukaudessa.

Kuva kesätapahtumasta, Kivinokan juhannusjuhlat. Kuvaaja Sari Hartonen

Kuva: Sari Hartonen
 

"Hankitaankohan tänään kivoja matkamuistoja sisällä vai ulkona?"

Maassa, jossa eletään pilkälti sään ehdoilla, ei pidä alistua sään armoille. Olipa kyseessä liikematka tai lomamatka, asiakkaasi liikkuu ulkona ja etsii elämyksiä, mukavia muistoja matkaltaan.

Tyytyväisempiä asiakkaita

Miksi suunnitella ylihuomisen kokouksen jälkeen laivaretkeä, jos luvassa on myrsky? Olisiko taidenäyttely tai museokäynti sittenkin järkevämpää. Millaisin varustein tulee varautua suunniteltuun ulkoilma-asiakastilaisuuteen? Tilaisuutta ei voi aina vaihtaa säälle sopivammaksi, mutta tietämällä ennakkon sään voi epäsuotuisampaankin säähän varustua sopivin taminein, ja ottaa tilanteesta kaiken ilon irti.

Kustannussäästöjä sisäisissä toiminnoissa

Tarkan aluellisen sääpalvelun avulla teet todellisia säästöjä hotellin sisäisessä toiminnassa. Ennakoimalla sään voit optimoida työvoiman tarpeen, olipa kyseessä kiinteistöhuolto, asiakkaalle suunnattu oheispalvelu tai työvuorojen suunnittelu. Talvikautena myös suuriin lämpötilojen vaihteluihin voi ennusteiden avulla varautua ajoissa ja säästää lämmityskustannuksissa.

Tee sopimus kanssamme päivittäisestä sääpalvelusta. Räätälöimme sen toiveittesi mukaan. Voimme tuottaa oman alueesi tarkkoja säätietoja, havaintoja ja ennusteita, ja vieläpä useammalla kielellä. Lapin hotelleille tarjoamme esimerkiksi revontuliennusteita, rannikolle merisääpalveluita, vaellussäitä luontopoluille, Porin Jazzeille jamisäät. Palvelut mukailevat luonnollisesti matkailukausia; syksyisin tarjotaan ruskasäät, talvisin hiihto- ja rinnesäät, kesällä terassisäät.

Esimerkiksi sääpalvelut hotelleille voidaan toimittaa sisäiseen TV-järjestelmään, internet-pohjaisena palveluna aulan asiakasinfoihin tai muihin asiakaskäytössä oleviin päätelaitteisiin, tai vaikkapa faksipalveluna.

22.6.2015

Tapahtumat

Oletko järjestämässä yhden tai useamman päivän tapahtumaa?

Meiltä löytyy valmis tapahtumajärjestäjille räätälöity tuotepaketti edulliseen hintaan. Paketista löytyy tuotteita, joilla pystyt varautumaan niin vaaralliseen kuin epämukavaankin säähän.

Ota yhteyttä!

Sari Hartonen
029 539 3444
sari.hartonen@fmi.fi

Meteorologi 24 h

Palvelevalta meteorologilta tuoreimmat ennusteet Suomeen ja ulkomaille
Soita 0600 1 0600
(hinta 3,85 €/min + pvm)

Ilmanet

Parhaat sääennusteet reaaliajassa.

Ilmanet on Ilmatieteen laitoksen yritysasiakkaille räätälöity palvelukanava.

Ilmanetin kautta saat uusimmat säätiedot selkeinä kuvina tai tekstimuotoisina tietopaketteina.

Lisää tietoa palvelusta ja yhteystiedot.