Säätiedotus merenkulkijoille 19.2.2017 klo 19

Kovan tuulen varoitus:

Suomenlahti:

Lännen ja lounaan välistä tuulta 16 m/s.

Pohjois-Itämeri ja Selkämeri:

Länsituulta 14 m/s.

Pohjois-Pohjanmaalla oleva matalapaine liikkuu itään.

Odotettavissa huomisiltaan asti:

Suomenlahti:

Lännen ja lounaan välistä tuulta 11-16 m/s. Yöllä lännestä alkaen heikkenevää tuulta, aamulla 3-8 m/s. Päivällä heikkoa suunnaltaan vaihtelevaa tuulta. Ajoittain vesi- tai räntäsadetta sekä utua.

Pohjois-Itämeri:

Lännen ja lounaan välistä tuulta 10-14 m/s. Yöllä heikkenevää tuulta, aamulla 4-8 m/s. Aamupäivällä jälleen voimistuvaa etelän ja lännen välistä tuulta, päivällä 5-10 m/s. Enimmäkseen hyvä näkyvyys, huomenna vesi- tai räntäsadetta.

Ahvenanmeri ja Saaristomeri:

Lännen ja lounaan välistä tuulta 8-13 m/s. Yöllä heikkenevää tuulta, aamusta alkaen etelän puolelle kääntyvää tuulta 3-7 m/s. Huomenna vesi- tai räntäsadetta.

Selkämeri:

Lännen ja lounaan välistä tuulta 10-14 m/s. Yöllä heikkenevää luoteeseen kääntyvää tuulta, aamulla 3-8 m/s. Aamupäivällä vähitellen etelän puolelle kääntyvää tuulta. Huomenna illalla itätuulta. Ajoittain vesi- tai lumisadetta.

Merenkurkku:

Pohjoisenpuoleista tuulta 4-8 m/s. Yöllä luoteenpuoleista tuulta 5-10 m/s. Aamusta alkaen suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 2-6 m/s. Ajoittain vesi- tai lumisadetta.

Perämeri:

Pohjoiseen kääntyvää tuulta 5-10 m/s, yöllä tuuli on pohjoisen ja luoteen väliltä. Aamusta alkaen lännen puolelle kääntyvää tuulta 2-6 m/s. Tänään lumisadetta.

Saimaa:

Lännen ja lounaan välistä tuulta 5-10 m/s, yöllä lännen ja luoteen välistä tuulta 8-13 m/s. Aamulla tuuli heikkenee, päivällä suunnaltaan vaihtelevaa tuulta 0-4 m/s. Lumisadetta, eteläosassa myös vesisadetta, huomenna hyvä näkyvyys.

Säätiedotus 2 vrk merenkulkijoille 19.2.2017 klo 19

Odotettavissa maanantai-illasta tiistai-iltaan:

Suomenlahti, Pohjois-Itämeri, Ahvenanmeri ja Saaristomeri:

Pohjoisen puolelle kääntyvää tuulta, alle 14 m/s.

Pohjanlahti:

Pohjoisen puolelle kääntyvää tuulta, enimmäkseen alle 10 m/s.